» Heating blenders Naam REF Vermogen (W) Easysoup LM8411 1000 Soup & Co LM902 1100 -x Ice-crushing functie -x 3 1,2 2,8 1,8 Soup & Co LM903 1100 x x Nom REF Puissance (W) Snelheden 155 Vitesses Pulse Pulse Fonction glace pilée RVS kom xxx Bol en inox Maximale inhoud van de kom (L) Nuttige inhoud van de kom (L) 2,8 1,8 x x Capacité du bol maximale (L) Capacité utile du bol (L) Afneembaar mes --- Lames amovibles Doseerdop -x Manuele programmatie -x Bouchon doseur Programmation manuelle banden-concurrent.nl/">automatische programmatie xxx Programmation banden-concurrent.nl/">automatique Romig programma (min) Gepureerd programma (min) 23 25 Compote programma (min) 25 35 Stoom programma (min) -30 20 - 25 35 30 - Gewoon mix programma (min) 4- - Programme vélouté (min) Programme mouliné (min) Programme vapeur (min) Programme compote (min) Programme mixage simple (min) banden-concurrent.nl/">autoclean programma (min) 111 Programme banden-concurrent.nl/">autoclean (min) rétractable Metalen mand met uitschuifbaar handvat Afwerking -Plastic / Plastique 60° - 100° x Dubbele isolerende wand x- - Plastic / Plastique tot/jusqu’à 100° Roestvrijstaal / Inox 60° - 100° Panier métal avec poignée rétractable Double paroi isolante Finition Verwarmingsfunctie xxx Fonction chauffante Temperatuur (C°) Température (C°) Warmhoudfunctie gedurende 40 minuten xxx Fonction Maintien au chaud Receptenboek CMMF EAN Recupel AVP 30 recepten / recettes 7211001700 3016661144110 60 + 0,05 €  124,94 € 30 recepten / recettes 8000035215 3016661143595 56 + 0,05 €  239,94 € 30 recepten / recettes 8000034760 3016661140938 56 0,05 €  259,94 € pendant 40 minutes Livre de recettes CMMF EAN COLIS 322 COLIS PAL PAL Recupel PVC Plastic mand met uitschuifbaar handvat -x- Panier plastique avec poignée 83 S Food Preparation Pagina 83

Pagina 85

Heeft u een reclamefolder, paperator of digitale onderzoeksrapporten? Gebruik Online Touch: onderwijscatalogus digitaal bladerbaar maken.

Groupe Seb Belgium - September 2015 Lees publicatie 3Home


You need flash player to view this online publication