» Ovens Fours ours Naam REF Totale capaciteit (l) Grill Gourmet 38 L OC3848 40 Precision 38 L OC7868 40 Nom REF Capacité totale (l) xx Gril Traditionele oven xx Four traditionnel Warme lucht xx Chaleur tournante Ontdooien -x Décongélation Koken op lage temp. (65°) -x Cuisson basse temp. (65°) Voorgeprogrammeerde programma’s -22 Uitgestelde starttijd (24u) -x Départ différé (24h) Binnenverlichting xx Eclairage intérieur Opklapbare bodemweerstand gladde bodem / sole lisse gladde bodem / sole lisse 120 min 120 min Timer Programmes pré-programmées Résistance de sole relevable Neerklapbare grillweerstand xx Résistance de gril rabattable Binnenwanden «Total Clean» xx Parois intérieures «Total Clean» Timer Interne afmetingen (cm B x D x H) Externe afmetingen (cm B x D x H) Voor ronde schotel (cm) Voor ovale schotel (cm) 40 x 36,4 x 21,1 56,5 x 9 x 36 35 40 40 x 35,8 x 21,1 56,5 x 49 x 36 35 40 Dimensions internes (cm L x P x H) Dimensions externes (cm L x P x H) Pour plat rond (cm) Pour plat ovale (cm) Warmhoudfunctie -x Maintien au chaud Regelbare thermostaat xx Thermostat réglable Toebehoren : Accessoires : - 2 omkeerbare roosters -x - 2 grilles amovibles - 2 roosters 5 posities x- - 2 grilles 5 positions - 1 geëmailleerde lekbak -x - 1 lêche frite émaille Receptenboek 22 Vermogen oven (W) Vermogen grill (W) CMMF EAN COLIS PAL Recupel AVP 2200 1100 1500634315 3045386343102 + 1 € 40 2900 1400 1500634319 3045386343003 Livre de recettes Puissance four (W) Puissance grill (W) CMMF EAN 11 COLIS 44 PAL + 1 € 298,99 € 398,99 € Recupel PVC Binnenwanden met «TOTAL CLEAN» bekleding : mix van email en PTFE voor een makkelijke reiniging Parois intérieures avec rêvetement «TOTAL CLEAN» : mélange d’émail et de PTFE pour un nettoyage aisé 97 S Electrical Cooking Pagina 97

Pagina 99

Voor club bladen, online spaarprogramma en magazines zie het Online Touch content management system systeem. Met de mogelijkheid voor een online shop in uw clubbladen.

Groupe Seb Belgium - September 2015 Lees publicatie 3Home


You need flash player to view this online publication