» Intelligente multikoker Multicuiseur g Multicuiseur intelligent intelligent Naam REF Vermogen (W) Inhoud van de kom (L) Inhoud aantal personen Snel koken met 2 drukniveaus Menu ingrediënten : vlees, vis, groenten, vruchten Menu recepten : geprogrammeerde recepten, zout of zoet Menu manueel : bruinen, braden, snelkoken, stoomkoken en in sausen Menu favorieten : Sla uw beste recepten op in het geheugen banden-concurrent.nl/">automatische warmhoudfunctie Kleuren LCD-scherm Uitneembare kuip Keramiek celvormig anti-aanbaklaag bekleding Veiligheidsniveaus Vergrendeling en gemakkelijke manipulatie van het deksel Stoommand Condensatie opvangbakje Mand, kuip, deksel geschikt voor de vaatwasmachine Afneembaar snoer CMMF EAN COLIS PAL Recupel AVP Cookeo CE7010 1200 6 2 --> 6  70K pa / 0,7 bar / 115°  40K pa / 0,4 bar / 109° x 50 x x x x x x 6 x x x x x 7211002062 3045386371556 1 18 + 0,05 €  219,94 € Nom REF Puissance (W) Capacité du bol (L) Capacité nombre de personnes Cuisson rapide avec 2 niveaux de pression Menu ingrédients : viandes, poissons, légumes, fruits Menu recettes : recettes pré-programmées sucrées ou salées Menu manuel : dorer, rissoler, cuisson rapide, cuisson vapeur et en sauce Menu favoris : mémorisez vos recettes préférées Maintien au chaud banden-concurrent.nl/">automatique Ecran digital couleur Cuve amovible Revêtement anti-adhésif céramique alvéolé Niveaux de sécurité Verrouillage et manipulation facile du couvercle Panier vapeur Bac de récupération de condensation Panier, cuve, couvercle compatible lave vaisselle Cordon amovible CMMF EAN COLIS PAL Recupel PVC 4 Bereidingswijzen : stoomkoken, onder druk, op klassieke wijze : hoog (braden), opwarmen. Modes de cuisson : cuisson à la vapeur, cuisson sous pression, cuisson classique : fort (dorer), réchauffer. App «Cookeo» On 87 Electrical Cooking Pagina 87

Pagina 89

Scoor meer met een web winkel in uw sportbladen. Velen gingen u voor en publiceerden cursussen online.

Groupe Seb Belgium - September 2015 Lees publicatie 2Home


You need flash player to view this online publication